Sinterklaas en Zwarte Pieten huren in Friesland

 

JiPi Entertainment, Dé Sinterklaascentrale van het Noordenbiedt u de mogelijkheid om professionele en traditionele Sinterklazen en Zwarte Pieten te huren om het Sinterklaasfeest zo compleet mogelijk te maken. Wij besteden veel aandacht aan het grimeren van Sinterklaas en Zwarte Piet. Wij dragen prachtige kostuums van luxe kwalitiet. Met onze traditionele Zwarte Pieten maken wij het mooiste sprookje van Nederland nog echter voor uw kind. Indien u interesse heeft of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen kunt u contact met ons opnemen.

Huisbezoek

Sinterklaas en Zwarte Piet komen graag bij u thuis, het wordt voor u en uw kinderen een onvergetelijke bezoek.

Een huisbezoek met Sinterklaas en Zwarte Piet duurt circa 20 min en in dit bezoek vertellen wij iets over de kinderen (en andere familieleden), zingen wij liedjes met elkaar, maken wij grapjes en delen wij, indien gewenst, een paar cadeautjes uit.

Heeft u andere wensen voor een bezoek? Kom maar op, voor ons is niets te gek.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. In overleg met u zullen wij uw gewenste datum en tijdstip bevestigen.

Prijsindicatie: €75,-

 

Bedrijfsvoorstelling

Sinterklaas met Zwarte Pieten op bezoek bij u op het bedrijf, wát een feest!

Wij maken graag deel uit van deze bijzonder dag op uw bedrijf en verzorgen een mooie voorstelling.

Een bedrijfsvoorstelling duurt circa 60 min en is mogelijk in combinatie met een energiek voorprogramma en/of cadeauservice!

Prijsindicatie: vanaf €320,-

Voor exacte prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door een bericht te sturen via onze contact pagina.

Wij streven ernaar om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Intocht

De intocht van Sinterklaas, daar kijkt iedereen naar uit!

Het organiseren van een Sinterklaas intocht kost tijd, wij helpen u graag of nemen graag deze taak op ons. Ook spelen wij diverse intochten met prachtige acts. 

Tevens verhuren wij diverse Sinterklaas en Zwarte Pieten kostuums met toebehoren van zeer luxe kwaliteit en is het mogelijk om Sinterklaas en de Zwarte Pieten te laten grimeren op locatie of op onze bedrijfslocatie.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Graag komen wij bij u langs voor een gesprek, zodat wij aan de wensen van uw stad of dorp kunnen voldoen.

School

De rommelpiet heeft de klaslokaal weer over hoop gehaald… De spanning stijgt voor de kinderen en kijken nu al uit naar een onvergetelijke ontmoeting met de echte Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten bij u op school.

Voor het Sinterklaasfeest op uw school komen wij graag met Sinterklaas en Zwarte Pieten.

Gezien dit feest vaak op een dagdeel wordt georganiseerd vragen wij u, indien u geïnteresseerd bent, contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

 


Het was super! Jullie deden het erg goed. Ook de humor, gevat voor de ouderen terwijl de kinderen niets door hadden. Knap hoor!

 Familie de Jong HardegarijpBedankt voor jullie bezoek vanavond. We hebben enorm genoten! Het was super allemaal en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Ons dank is groot!!

Familie Terluin Noardburgum


Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor JiPi-Entertainment, omdat wij professioneel werken om het mooiste sprookje van Nederland zo echt mogelijk te maken. Wij verblijden u en uw kinderen met een onvergetelijk bezoek, waarmee wij u niet zullen teleurstellen. Wij leveren u een Sinterklaas met Zwarte Pieten van een zeer hoogwaardige kwaliteit en dit uit zich niet alleen in de kostuums die wij dragen, maar ook in het spel dat we spelen met de kinderen en volwassen.

Ervaringen

Wij zij onder andere ingehuurd voor:
 

 • Organisatie intocht Dokkum (2018 – heden)
 • Landelijke intocht Dokkum (2017)
 • Diverse kleine dorps intochten
 • Diverse Sinterklaasshows
 • Diverse BSO en kinderopvang
 • Diverse bedrijfsvoorstellingen
 • Diverse basisscholen
 • Diverse restaurants
 • Diverse buurtverenigingen
 • Diverse Supermarkten
 • Circus
 • En heel veel huisbezoeken