Sint Nicolaas Centrale Friesland

Sinterklaas en Pieten huren in Friesland

Sint Nicolaas Centrale Groningen

Sinterklaas en Pieten huren in Groningen

Sint Nicolaas Centrale Drenthe

Sinterklaas en Pieten huren in Drenthe

Kerstman Centrale Friesland

Kerstman en elfje huren in Friesland

Wie is JiPi Entertainment?

Wij zijn in 2011 begonnen met het spelen van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland.

JiPi Entertainment heeft meerdere bedrijven in de Sinterklaasverhuur opgezet. Wij werken onder de namen:

Sint Nicolaas Centrale Friesland
Sint Nicolaas Centrale Groningen
Sint Nicolaas Centrale Drenthe

Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden!

Na de Sinterklaasperiodes kregen wij steeds meer aanvragen van bedrijven, kerstmarkt organisaties en winkel(centra) voor de verhuur van een professionele Kerstman met mascotte. Hierdoor hebben wij in 2018 de Kerstman Centrale Friesland opgezet. Een professionele Kerstverhuur organisatie in Noord-Nederland.

 

Waar doet JiPi het voor?

Genieten van de aller mooiste december feesten van Nederland, meezingen met de bekende Sinterklaas- en kerstliedjes en jouw kind zien glunderen van geluk tijdens ons bezoek, daar doen wij het voor!

Wat kun je bij JiPi?

Bij ons huur je een professionele Sinterklaas, (Roetveeg) Pieten, Kerstman en mascottes in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze acteurs zijn te huur voor bedrijven, evenementen, shows, promotie, winkel(centra), verenigingen, kerstmarkten, scholen én voor bij jouw thuis. Daarnaast kun je bij ons Sinterklaas, Pieten, Kerstman en elf kostuums huren voor jouw eigen feest. Er is volop keuze in professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten.

Tevens organiseren en faciliteren wij complete (stads) intochten, waaronder de bekende Sinterklaasintocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse acts vermaken wij een ieder langs de route.