Sint Nicolaas Centrale Friesland

Sinterklaas en Pieten huren in Friesland

Sint Nicolaas Centrale Groningen

Sinterklaas en Pieten huren in Groningen

Sint Nicolaas Centrale Drenthe

Sinterklaas en Pieten huren in Drenthe

Kerstman Centrale Friesland

Kerstman en elfje huren in Friesland

Wie zijn wij?

Wij zijn in 2011 begonnen met het spelen van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland.

Sinds 2018 zijn wij de nieuwe eigenaren van de meer dan 25 jaar bestaande Sint Nicolaas Centrale Friesland geworden en hebben wij meerdere bedrijven in de Sinterklaasverhuur opgezet. Wij werken onder de namen Sint Nicolaas Centrale Friesland, – Groningen en – Drenthe. Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden!

Na de voorgaande Sinterklaasperiodes kregen wij steeds meer aanvragen van bedrijven, kerstmarkt organisaties en winkel(centra) voor de verhuur van een professionele Kerstman met eventueel een helper/elfje. Hierdoor hebben wij in 2018 besloten om ook de Kerstman Centrale Friesland op te zetten. Een professionele Kerstverhuur organisatie in Noord-Nederland.

 

Waar doen wij het voor?

Genieten van de aller mooiste december feesten van Nederland, meezingen met de bekende Sinterklaas- en kerstliedjes en uw kind zien glunderen van geluk tijdens ons bezoek, daar doen wij het voor!

Wat doen wij?

Bij ons huurt u professionele Sinterklaas, (Roetveeg) Pieten, Kerstman en mascottes in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze acteurs zijn te huren voor bedrijven, evenementen, shows, reclames, televisie, winkel(centra), verenigingen, kerstmarkten, scholen én voor bij u thuis. Daarnaast kunt u bij ons Sinterklaas, Pieten, Kerstman en elf kostuums huren voor uw eigen feest. Er is volop keuze in professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten.

Tevens organiseren en faciliteren wij complete (stads) intochten, waarvan de bekendste de Sinterklaas intocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse acts vermaken wij een ieder langs de route.