JiPi Entertainment

 Verhuur van Sinterklaas en Zwarte Pieten in Friesland

JiPi Entertainment

 Verhuur van Sinterklaas en Zwarte Pieten in Friesland

JiPi Entertainment

 Verhuur van Sinterklaas en Zwarte Pieten in Friesland

Wie zijn wij?

JiPi Entertainment is de combinatie van onze voornamen Jilt en Pieter. Wij zijn twee jonge mannen uit Friesland die in 2011 als grap zijn begonnen met het spelen van Sinterklaas en Zwarte Piet. De passie voor Het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot een professionele Sinterklaascentrale. In 2018 hebben wij dan ook de bestaande Sint Nicolaas Centrale Friesland overgenomen en werken wij verder onder deze naam. Wij zijn hiermee
 Dé Sinterklaascentrale van het Noorden.

Waar doen wij het voor?

Het aller mooiste feest van Nederland, meezingen met de bekende Sinterklaasliedjes en uw kind zien glunderen van geluk na onze voorstelling, daar doen wij het voor! Uw kind staat bij ons altijd voorop!

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van  professionele Sinterklazen en Zwarte Pieten in Friesland voor bedrijven, verenigingen, scholen én voor bij u thuis. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van ruim 80 Sinterklazen en Zwarte Pieten kostuums en voor het grimeren van Sinterklazen en Zwarte Pieten.

Tevens organiseren wij complete stads en dorps intochten, waarvan de bekendste de intocht van Dokkum. Met diverse acts, vermaken wij een ieder langs de route. Wij ontzorgen u bij het organiseren van een Sinterklaas intocht en denken met u mee! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Even voorstellen…

                Jilt

             Pieter