Sinterklaas en Pieten huren 

JiPi Entertainment, heeft Dé Sinterklaascentrales van het Noorden. Namelijk de Sint Nicolaas Centrale Friesland, Sint Nicolaas Centrale Groningen en Sint Nicolaas Centrale Drenthe. 

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een professionele Sinterklaas, Pieten en Roetveegpieten in heel Noord-Nederland. Onze acteurs zijn te huur voor bedrijven, evenementen, shows, reclames, televisie, winkel(centra), verenigingen, scholen én voor bij u thuis. Daarnaast kunt u bij ons Sinterklaas en Pieten kostuums huren voor uw eigen Sinterklaasfeest. Er is volop keuze in ruim 90 professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten. Bedrijven kunnen gebruik maken van onze cadeauservice, waarbij zij kunnen kiezen uit A-merk Sinterklaascadeaus van verschillende budgetten. De cadeaus worden van namen voorzien en netjes ingepakt en op de locatie bezorgd.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u naar de
desbetreffende websites!

Ervaringen van onze klanten

Dik voor elkaar!

De Sinterklaasmiddag is hier een groot succes geweest. Iedereen was super enthousiast, het was een erg leuke show en iedereen deed goed mee, zowel kinderen als ouders. Jullie cadeauservice is ons ook prima bevallen!

PV De Noest Wille

Vadeko, Winsum

Zeer geslaagd!

Jullie aanwezigheid was zeer geslaagd. Iedereen die ik spreek is erg enthousiast. Leuk dat iedereen bij het feest betrokken werd, ook de ouders moesten aan de bak. Heel interactief!

Tiekstra

Politiebureau, Harlingen

De CoolKids Sint Show

De CoolKids Sint Show is dé professionele Sinterklaas show voor uw bedrijf, intocht of evenement! Zing en beweeg mee met de CoolKids én de leukste Pieten van Sinterklaas, zowel ouders als kinderen zullen niet stil blijven zitten! Beleef het mee en laat je verrassen.

Sint en Pieten op uw bedrijf

Een unieke en onvergetelijke Sinterklaasvoorstelling van de echte Sinterklaas en (Roetveeg) Pieten op uw bedrijf. Dit is tevens mogelijk in combinatie met een energiek voorprogramma, cadeauservice en/of huur van decorstukken en rekwisieten.

Sinterklaas -intochten

Voor de uitvoering van een Sinterklaas (stads)intocht kunnen wij de echte Sinterklaas met Pieten en Roetveegpieten leveren. Daarnaast kunnen wij u helpen met de complete organisatie. Tijdens de intocht voeren onze acteurs diverse acts uit.

Sint en Piet huisbezoek

De echte Sinterklaas met Piet komt bij u thuis! Onze ervaren acteurs staan voor u klaar om de kleine en “grote” kinderen te verrassen met een onvergetelijk bezoek. Een huisbezoek duurt circa 30 min.